Vejledning til implementering af Tivilo

Sidst redigeret: 19.09.2023

Hvis du er en kommende kunde af Tivilo systemet, allerede er i gang med implementeringsprocessen eller skal have udskiftet noget udstyr til en eksisterende Tivilo løsning så kan du på denne side finde vores vejledning til implementering af Tivilo. Vejledningen består af en masse artikler med teknisk info relevant for implementeringsprocessen og den efterfølgende drift og vedligeholdelse af Tivilo systemet.

Vi har i slutningen af hver artikel inkluderet en række spørgsmål som nye kunder skal tage stilling til i forbindelse med implementeringen og vedligeholdelsen af systemet. Vi opfordrer derfor nye kunder til at gennemlæse alle artiklerne, besvare de tilhørende spørgsmål og derefter sende dem til os således, at vi nemmere og hurtigere kan implementere Tivilo systemet på jeres anlæg.

Nedenfor finder du listen over artiklerne:

Hvis du har brug for hjælp med at besvare spørgsmålene eller har yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan finde Tivilos og vores samarbejdspartners kontaktoplysninger nedenunder.

Kontaktoplysninger og samarbejdspartnere

Ønsker du en demo af Tivilo, hjælp til hvilken Tivilo løsning der passer jeres anlæg eller hjælp til de enkelte spørgsmål i vejledningen kan du kontakte:

Rasmus Lynge
Administrerende direktør
[email protected]
+45 2811 2277

Har du brug for support af en eksisterende Tivilo løsning eller har du et teknisk spørgsmål til Tivilo kan du kontakte:

Andreas Jensen
Cheftekniker
[email protected]
+45 5125 3799

Søger du en samarbejdspartner til udarbejdelse af øvelsesmateriale her i Danmark kan du kontakte:

TT-Film – https://ttfilm.dk
[email protected]
+45 2537 0810
Torvet 21a 2. sal
4600 Køge

Hvis vi har hjulpet dig med installationen af Tivilo udstyret og du leder efter kontaktoplysningerne på vores montør her i Danmark kan du finde dem her:

I.L. Montering – http://www.il-montering.dk
[email protected]
+45 4014 6505
Ejbyvej 59, Ejby
4623 Ll-Skensved