Annoncering af Tivilo 5.0

Det er os en stor fornøjelse at vi nu er klar til at præsentere vores 5. generation af Tivilo systemet som nu er færdigudviklet og er ved at blive gennemtestet. Vi forventer at sætte versionen i drift hos vores kunder fra starten af september 2023.

Tivilo 5.0 er vores største opgradering af Tivilo systemet til dato og er tætpakket med nye funktionaliteter, blandt andet efterspurgte funktionaliteter fra vores kunder efter idriftsættelsen af Tivilo 4.0 såsom muligheden for at lave målinger af bremselængden, muligheden for at kunne tegne fartmålinger ind på satellitkortet på storskærmen, advarsler om kollisioner i øvelsesområdet og mange mange andre nye funktionaliteter vi tænker vores kunder bliver glade for. Næsten alle aspekter af Tivilo er blevet opgraderet, f.eks. systemets design, brugervenlighed, performance, dets pålidelighed og vores administrative værktøjer til at monitorere driften hos vores kunder.

Du kan finde vores nyhedsartikel om Tivilo 5.0 her: https://www.tivilo.com/tivilo-5-0/

Hvis du også skulle være interesseret i at vide mere om hvad der blev introduceret af nye funktionaliteter i vores tidligere versioner af Tivilo kan du finde mere info her: https://www.tivilo.com/tidligere-versioner/

Vi glæder os til at give dig en rundtur i alle de nye funktionaliteter, forbedringer og bugfixes som vores kunder kan forvente at få med Tivilo ved næste opgradering.

Venlig hilsen

Udviklingsteamet hos Tivilo

Annoncering af Tivilo 4.1

Det er os en glæde at kunne annoncere at vi nu har en ny version 4.1 af Tivilo som indeholder vores spændende nye versionsopdaterings-værktøj som gør det muligt for os at kunne opdatere Tivilo systemet hurtigere hos vores kunder samt at vi kan gøre det remote fra vores kontor i samarbejde med personalet på anlægget, hvilket både sparer os og vores kunder arbejdstid.
Vi vil fortsat komme ud til vores kunder hvis der er brug for det, men dette gør det muligt for os at kunne idriftsætte nye versioner eller lave bugfixes hos vores kunder hurtigere og nemmere hvis det skulle blive nødvendigt og dermed minimere nedetiden for systemet.
Versionen er hovedsageligt målrettet vores kommende norske kunder. Vores danske kunder som på nuværende tidspunkt har en stabil version i drift kan forvente at få denne funktionalitet i fremtiden når vi er klar til at installere version 5.0.

Så er Tivilo tilbage på Facebook og LinkedIn igen

Vi har gennem en længere periode her hos Tivilo gået stille med dørene omkring vores arbejde og ikke haft en tydelig tilstedeværelse på de sociale medier, ikke desto mindre har vores produkt udviklet sig en del, interessen for vores arbejde vokser og vi har en masse spændende projekter både inden og uden for Danmark i det kommende år.

Det er os derfor en fornøjelse at kunne annoncere, at vi genopliver vores Facebook og LinkedIn sider og derfor kan i forvente at begynde få regelmæssige opdateringer igen omkring hvad der rør sig i Tivilo verdenen og de projekter vi arbejder på på de sociale medier 🙂 Du kan finde os ved at søge på “Tivilo” eller “Tivilo ApS” på facebook eller LinkedIn.

Til dem der ikke har fulgt med i udviklingen i virksomheden i en periode men er interesseret i hvad vi har arbejdet på det seneste år kan i tage et kig på vores 4. generation af Tivilo systemet på vores hjemmeside via: https://www.tivilo.com/tivilo-4-0/

Vi glæder os til at dele vores arbejde med jer igen og vi håber i vil tage godt imod vores løbende opdateringer 🙂

Venlig hilsen

Teamet hos Tivilo

Tak til Værftet i Køge for deres artikel om Tivilo

Her hos Tivilo blev vi i denne uge glædeligt overrasket da vores daglige samarbejdspartner Værftet i Køge besluttede sig for at skrive en artikel om os på deres hjemmeside som tak for vores gode samarbejde og for at reklamere for deres beboere.

Du kan læse hel artiklen her: https://vaerftet.biz/lokaler/tivilo-koereteknik/

I forbindelse med dette ønsker vi også at slå et slag for en god samarbejdspartner som har haft en positiv indflydelse på vores arbejde her hos Tivilo.

Værftet er et kontorhotel i 4600 Køge og ligger smukt nede ved Å-havnen – lige overfor bryggeriet Braunstein. Den gamle bådehal på 260 m2 er flot istandsat og rummer et unikt kontorfællesskab med 20 pladser, en foredragssal med plads til 50, reception, 3 mødelokaler / kursuslokaler, garderobe, lounge mm.
Og har du ikke brug for et kontorbord, så kan du i stedet benytte dig af deres adresseservice til din firma adresse, og samtidig få brevservice med i købet. Kontorhotellet huser også Værftet Productions, som er eksperter i livestreaming og video!

Hvis du søger et charmerende, personligt og inspirerende miljø i køgeområdet og arbejder inden for en kreativ branche så er Værftet klart en anbefaling her fra Tivilo.
Tivilo har haft kontorplads på Værftet det sidste halve år vi har dagligt brug for kreative input til videreudviklingen af Tivilo systemet og Værftet har givet os hvad vi søgte i form af hyggelige og inspirerende omgivelser samt inspiration fra andre beboers daglige arbejde i andre brancher.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med Værftet og takker for deres opmærksomhed.

Venlig hilsen
Teamet hos Tivilo

Anmeldelse af Tivilo fra Storkøbenhavns Køretekniske anlæg

Hos Tivilo sætter vi stor pris på al feedback fra vores kunder. I dag blev vi derfor glade for at have modtaget den følgende anmeldelse af Tivilo fra Michael Nielsen som er administrerende direktør på Storkøbenhavns køretekniske anlæg.


Michael Nielsen,
Administrerende direktør

Storkøbenhavns Køretekniske Anlæg A/S

I Storkøbenhavns Køretekniske Anlæg har vi i nogle år arbejdet med digitalisering af forskellige dele af vores virksomhed. Blandt andet som en del af ”Digitaliserings Boost” projektet under ”Erhvervshusenes” EU støttede digitaliseringsprojekter. En udløber af det projekt førte os i retning af Tivilo. Vi så her en mulighed for et digitalt system som dels kunne understøtte køreuddannelsen af køreskole elever men også forbedre trafiksikkerheden på vores anlæg.

Vi valgte fra starten at implementere systemet både på vores glatbane og tørbane ligesom vi implementerede ”storskærms” løsningen samtidig. Vi anvender i dag små video sekvenser i systemet, som er optaget på vores anlæg, således at vi nu har en rød tråd fra køreskoleelevens kursus forberedelse til selve undervisningen ude på anlægget.

Pt. har vi sprogversioneret speaks og videoer på dansk og engelsk.

Tivilo-folkene har under hele forløbet været hurtige til at justere og tilrette således, at systemet i dag fremtræder robust og driftssikkert og vi får rigtig god feed-back fra køreskoleeleverne. Vores instruktører har taget godt i mod systemet og Tivilo har nu produceret en uddannelsesvideo som gør det let og enkelt for vores instruktører at holde sig opdateret.


Tak for anmeldelsen og det gode samarbejde og vi ser frem til fortsat at assistere jer i uddannelsen af nye billister.

Vores fulde uddannelsesprogram i Tivilo er nu tilgængeligt!

Her hos Tivilo er det os en glæde at kunne meddele at vores 2. del af introduktionen til Tivilo omkring storskærmsløsningen nu er tilgængelig på vores uddannelsesside. Du kan finde vores uddannelsesside her.

Dette betyder, at vores kunder nu har et komplet uddannelsesprogram i Tivilo hvor instruktører og undervisere nu kan uddannes i at bruge Tivilo fra A-Z anno 2021.

Vi vil løbende som Tivilo udvikler sig tilføje nye afsnit til de eksisterende videoer eller tilføje nye videoer i fremtiden så vores uddannelsesprogram løbende holdes opdateret med den nuværende status for Tivilo systemet.

Eventuel ris/ros til vores uddannelsesprogram kan sendes til mailen:
[email protected]

Vi håber i vil tage godt imod vores uddannelsesprogram og ser frem til fortsat at bidrage til uddannelsen af bedre bilister fremadrettet.

Opdatering af Tivilo efter genåbningen d. 6. april

Det er blevet meldt ud at de køretekniske anlæg i Danmark kan begynde at genåbne for undervisning i B-kørekort d. 6. april 2021.

Her hos Tivilo har vi under nedlukningen fortsat arbejdet på at udvikle Tivilo systemet og kan derfor med glæde præsentere en række nye funktionaliteter, henholdsvis en ny autoluk funktion til visning af øvelser, en “Elev ser øvelse”-indikator og visning af den nuværende øvelse for et hold på vores storskærmsløsning.

Nedenfor kan du se en video hvor vi går i detaljer med hver af de nye funktionaliteter så du er helt up-to-date med Tivilo efter genåbningen:

Thanks to Bensound.com for the music in this video: https://www.bensound.com/royalty-free-music 

De nye funktionaliteter kommer til Tivilo næste gang vi kommer på besøg og opdatere systemet i perioden efter genåbningen d. 6. april 2021.

Vi håber i alle får en god start på genåbningen og her hos Tivilo krydser vi fingre for at anlæggene kan forblive åbent i den kommende tid!

Velkommen til Tivilo.com!

Det er nu officelt, Tivilo har fået en hjemmeside!

Tivilo vokser og vokser, og i dag er det vores glæde at præsentere vores nye hjemmeside.

På hjemmesiden vil besøgende kunne finde artikler om de seneste Tivilo nyheder, kontaktinformationer, vores vision og sidst og ikke mindst vores nye supportside, hvor kunderne af Tivilo har mulighed for at finde svar og løsninger på mange af de udfordringer der kan opstå i brugen af Tivilo systemet.

Teamet her hos Tivilo håber i alle bliver glade for informationerne i finder på denne hjemmeside og vi ser frem til fortsat at kunne hjælpe vores kunder med at uddanne bedre og bedre billister på landets køretekniske anlæg med fremtidens teknologi.