Tak til Værftet i Køge for deres artikel om Tivilo

Her hos Tivilo blev vi i denne uge glædeligt overrasket da vores daglige samarbejdspartner Værftet i Køge besluttede sig for at skrive en artikel om os på deres hjemmeside som tak for vores gode samarbejde og for at reklamere for deres beboere.

Du kan læse hel artiklen her: https://vaerftet.biz/lokaler/tivilo-koereteknik/

I forbindelse med dette ønsker vi også at slå et slag for en god samarbejdspartner som har haft en positiv indflydelse på vores arbejde her hos Tivilo.

Værftet er et kontorhotel i 4600 Køge og ligger smukt nede ved Å-havnen – lige overfor bryggeriet Braunstein. Den gamle bådehal på 260 m2 er flot istandsat og rummer et unikt kontorfællesskab med 20 pladser, en foredragssal med plads til 50, reception, 3 mødelokaler / kursuslokaler, garderobe, lounge mm.
Og har du ikke brug for et kontorbord, så kan du i stedet benytte dig af deres adresseservice til din firma adresse, og samtidig få brevservice med i købet. Kontorhotellet huser også Værftet Productions, som er eksperter i livestreaming og video!

Hvis du søger et charmerende, personligt og inspirerende miljø i køgeområdet og arbejder inden for en kreativ branche så er Værftet klart en anbefaling her fra Tivilo.
Tivilo har haft kontorplads på Værftet det sidste halve år vi har dagligt brug for kreative input til videreudviklingen af Tivilo systemet og Værftet har givet os hvad vi søgte i form af hyggelige og inspirerende omgivelser samt inspiration fra andre beboers daglige arbejde i andre brancher.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med Værftet og takker for deres opmærksomhed.

Venlig hilsen
Teamet hos Tivilo